Vernieuwd, verbeterd, gratis en geaccrediteerd

De e-learningcursus 'Hoe haal ik meer uit het FK' is aangepast aan het vernieuwde Farmacotherapeutisch Kompas. Daarnaast is de cursus aangescherpt op basis van de terugkoppeling van 680 beoordelingen van de vorige versie en wordt uw inzet gewaardeerd met 2 accreditatiepunten. De cursus is gratis.

In minder dan twee uur diepgaand inzicht in het FK

De e-learningcursus ‘Hoe haal ik meer uit het Farmacotherapeutisch Kompas’ is ontwikkeld door het Instituut Verantwoord Medicijngebruik in opdracht van Zorginstituut Nederland. In minder dan twee uur laat de cursus zien hoe het FK het voorschrijven van geneesmiddelen ondersteunt en hoe het u kan helpen in uw praktijk.

Enkele quotes van eerdere cursisten:

  • "Ik heb weer nieuwe mogelijkheden ontdekt, cursus heeft meerwaarde voor mij gehad."
  • "Erg duidelijk, veel mogelijkheden gezien waar ik mij nog niet bewust van was, maar wel behoefte aan had."
  • "Voor mensen die nog met de eerste editie in boekvorm zijn begonnen een goede voorlichting."
  • "Ik heb beter leren zoeken en koppelen cq verbanden zoeken en ik vond het stappenplan in de behandeling erg handig, geeft goed inzicht."

Inhoud van de cursus

Aan de hand van casussen krijgt u diepgaand inzicht in wat het FK voor u kan betekenen.

Kijk via deze link naar naar de inhoud van de cursus op de site van het IVM, e-learning module Hoe haal ik meer uit het Farmacotherapeutisch Kompas

Accreditatie voor beroepsgroepen

De e-learningcursus is bedoeld voor (aspirant-)voorschrijvers, zoals artsen, physician assistants, verpleegkundig specialisten en studenten geneeskunde (waaronder co-assistenten). Daarnaast is de cursus ook geschikt voor apothekers, verpleegkundigen, studenten farmacie en ieder ander die (professioneel of uit interesse) werkt met het FK.

De accreditatie voor artsen, apothekers, physician assistants, verpleegkundig specialisten en verpleegkundigen is verleend voor 2 punten.

Logos